NextNav Yaklaşan Yatırımcı Konferanslarına Katılacak


MCLEAN, Va., 13 Mayıs 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Yeni nesil GPS’de lider olan NextNav (Nasdaq: NN), bugün yönetim ekibi üyelerinin aşağıdaki konferanslara katılacağını duyurdu:

17inci Yıllık Needham Teknoloji ve Medya Konferansı
Tarih: 19 Mayıs 2022 Perşembe
Sunum Süresi: 11:45 ET / 08:45 PT
Konum: Sanal
sunucular: Gary Parsons, NextNav Başkanı ve Chris Gates, NextNav Finans Direktörü

22nd Yıllık B. Riley Menkul Değerler Kurumsal Yatırımcı Konferansı
Tarih: 25 Mayıs 2022 Çarşamba
Sunum Süresi: 11:50 ET / 08:50 PT
Konum: Beverly Hills, Kaliforniya
sunucular: Ganesh Pattabiraman, NextNav’ın CEO’su ve Chris Gates, NextNav’ın Finans Direktörü

Cowen’in 50’siinci Yıllık Teknoloji, Medya ve Telekom Konferansı
Tarih: 1 Haziran 2022 Çarşamba
Sunum Süresi: 16:30 ET / 13:30 PM PT
Konum: New York, NY
sunucular: Ganesh Pattabiraman, NextNav’ın CEO’su ve Chris Gates, NextNav’ın Finans Direktörü

Bu etkinliklerin canlı bir web yayını, NextNav yatırımcı ilişkileri web sitesinde şu adreste sunulacaktır:

.

NextNav Inc hakkında

NextNav (Nasdaq: NN), yeni nesil GPS’te liderdir ve dikey konum ve esnek konum belirleme teknolojisine dayanan yepyeni bir uygulama ve hizmet ekosistemi sağlar. Şirketin Pinnacle ağı, konum hizmetlerini dönüştürmek, çevremizdeki 3B dünyayı yansıtmak ve yenilikçi, yeni teknolojileri desteklemek için son derece hassas dikey konumlandırma sağlar. NextNav’ın TerraPoiNT ağı, GPS’in olmadığı veya arızalandığı durumlarda kritik altyapıyı ve GPS’e bağlı diğer sistemleri desteklemek için doğru, güvenilir ve esnek konumlandırma, navigasyon ve zamanlama (PNT) hizmetleri sunar.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin https://nextnav.com/ veya NextNav’ı takip edin heyecan veya LinkedIn.

İletişim

Erica Bartsch / Neal Nagarajan
Sloane ve Şirket
[email protected]; [email protected]

NextNav Yaklaşan Yatırımcı Konferanslarına Katılacak


Kaynak : https://www.headlinesoftoday.com/topic/press-releases/nextnav-to-attend-upcoming-investor-conferences.html

Yorum yapın